Spärra kortet - Massor med information om att spärra kort

Spärra kortet i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 23 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 12 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Blekinge finns på följande orter:

Karlskrona

Olofström

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Trensum

Spärra kortet i Bohuslän

Det finns 30 långivare eller butiker i Bohuslän som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Stenungsund

Torslanda

Kungälv

Tanumshede

Hälleviksstrand

Hjälp att spärra kort i Dalarna

Det finns 43 långivare eller butiker i Dalarna som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Orsa

Ludvika

Mora

Falun

Rättvik

Hjälp att spärra kort i Dalsland

Det finns 10 långivare eller butiker i Dalsland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Dalsland finns på följande orter:

Ed

Färgelanda

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Bäckefors

Spärra kortet i Gotland

Det finns 9 långivare eller butiker i Gotland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Gotland finns på följande orter:

Hemse

Klintehamn

Stånga

Fårösund

Slite

Katthammarsvik

Hjälp att spärra kort i Gästrikland

Det finns 15 långivare eller butiker i Gästrikland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hedesunda

Storvik

Torsåker

Hjälp att spärra kort i Halland

Det finns 42 långivare eller butiker i Halland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Fjärås

LaholmSpärra kortet i Hälsingland

Det finns 18 långivare eller butiker i Hälsingland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Bergsjö

Alfta

Ljusdal

Delsbo

Edsbyn

Spärra kortet i Härjedalen

Totalt finns det i Härjedalen 3 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 2 orter. De orter i Härjedalen som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Sveg

Hede

Spärra kortet i Jämtland

Det finns 28 långivare eller butiker i Jämtland som har kort som du bör spärra vid förlust. De orter i Jämtland som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Östersund

Hammerdal

Offerdal

Strömsund

Hammarstrand

Backe

Spärra kortet i Lappland

Det finns 18 långivare eller butiker i Lappland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Lappland finns på följande orter:

Arvidsjaur

Lycksele

Sorsele

Storuman

Vilhelmina

Kiruna

Hjälp att spärra kort i Medelpad

Totalt finns det i Medelpad 16 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 6 orter. De orter i Medelpad som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Sundsvall

Timrå

Kvissleby

Matfors

Ånge

Sörberge

Hjälp att spärra kort i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 30 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 15 orter. De orter i Norrbotten som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Luleå

Kalix

Haparanda

Gammelstad

Gällivare

Pajala

Hjälp att spärra kort i Närke

Totalt finns det i Närke 29 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 14 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Närke finns på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Laxå

Fjugesta

Spärra kortet i Skåne

Det finns 147 långivare eller butiker i Skåne som har kort som du bör spärra vid förlust. De orter i Skåne som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Malmö

Lund

Helsingborg

Trelleborg

Bromölla

Höganäs

Spärra kortet i Småland

Det finns 105 långivare eller butiker i Småland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Småland finns på följande orter:

Älmhult

Vetlanda

Vimmerby

Växjö

Kalmar

Smålandsstenar

Hjälp att spärra kort i Södermanland

Det finns 26 långivare eller butiker i Södermanland som har kort som du bör spärra vid förlust. De orter i Södermanland som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Gnesta

Strängnäs

Vingåker

Spärra kortet i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 132 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 44 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Solna

Sollentuna

Täby

Vällingby

Spärra kortet i Uppland

Det finns 31 långivare eller butiker i Uppland som har kort som du bör spärra vid förlust. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Tierp

Bålsta

Upplands Väsby

Enköping

Alunda

Spärra kortet i Värmland

Totalt finns det i Värmland 31 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 18 orter. De orter i Värmland som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Karlstad

Forshaga

Grums

Hagfors

Charlottenberg

Kristinehamn

Hjälp att spärra kort i Västerbotten

Det finns 41 långivare eller butiker i Västerbotten som har kort som du bör spärra vid förlust. De orter i Västerbotten som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Skellefteå

Umeå

Dorotea

Lycksele

Nordmaling

Robertsfors

Hjälp att spärra kort i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 116 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 57 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Borås

Mölndal

Trollhättan

Lidköping

Falköping

Hjälp att spärra kort i Västmanland

Det finns 35 långivare eller butiker i Västmanland som har kort som du bör spärra vid förlust. De orter i Västmanland som har flest kortföretag med spärrnummer som du ska ringa för att spärra ditt kort är.

Västerås

Köping

Norberg

Fagersta

Kungsör

Arboga

Spärra kortet i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 21 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 14 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Ångermanland finns på följande orter:

Härnösand

Bjästa

Kramfors

Näsåker

Sollefteå

Örnsköldsvik

Hjälp att spärra kort i Öland

Totalt finns det i Öland 3 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 3 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Öland finns på följande orter:

Borgholm

Färjestaden

Mörbylånga

Hjälp att spärra kort i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 34 banker och andra som ger ut kort som du bör spärra vid förlust och dessa finns på 16 orter. Flest bankerna som erbjuder spärrservice i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Borensberg

Rimforsa